No, olin eilen kynsisalongissa - kyllä laitattamassa
kynnet kuosiin, mutta myös siksi että se on ylivoimaisesti paras paikka
sosiaaliselle adaptaatiolle ja brassinaisen sielunelämän ymmärtämiselle ja myös
paikallisen työn tukemista - ja siellä vieressäni istuva nainen kertoi kaikille
(tämä juuri se idea, siellä istutaan yhdessä ja jaetaan arkea) miten hänellä
meni järki siihen, kun kotiin ostamansa kananmunat haisivat pahalle
keittiössä.
Mitä teki hän? Otti ensin tiskiainetta ja pesi ne
sillä, yhden kerrallaan. Ja koska ei hänestä tullut riittävän puhdasta
ensimmäisellä kerralla, päätti vielä pestä uudemman kerran sillä kuuluisalla aqua
sanitarialla. Tuoksui puhtaalta kuulema sen jälkeen ja oli ilo niitä syödä
myöhemmin.
Olen tullut siihen tulokseen, että jos koti ja keittiö
ei lemua natriumhypokloriitille, ei ole puhdasta sitten ollenkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti