maanantai 7. marraskuuta 2016

Arjessa arjesta arkeen

Iloisia uutisia, noin niin kuin elämänlaadun näkökulmasta: vaalit on ohi! Vähemmän korruptoitunut tyyppi (tai siis se, jolla ei ole oikeudenkäyntiä aiheesta just parhaillaan meneillään) voitti ja mikä parasta - drumroll, please - ei yhtään mainosautoa missään! Woohoo! Slummin muksut toki hoilaa niitä lauluja joka välissä, koska myönnetään, ne oli ihan tarttuvia. Viime viikolla kuskasin yhdeksänpaikkaisessa autossa reilua pariakymmentä lasta slummista baselle ja koko matkan ne lauloi täysillä niitä biisejä niin kuin ne olisi olleet jotain maailman soittolistan kärkihittejä. Meteli oli aikamoinen ja pahoin pelkään, että sama toistuu tänään.

Basella ei ole toiminut netti pariin päivään. Joku keksi, että nettijohdoissa on kuparia ja kuparista saa hyvät rahat, joten ne johdot katosi koko kadun matkalta. Nettiyhtiö ei ole ihan heti rientänyt hätiin, niin niitä odotellaan edelleen. 

Yksi meidän hyvin tuntema tyttö kadulta ampui kaksi ihmistä kesken epäonnistuneen ryöstötilanteen.

Lihakaupan nainen lauloi mulle uuden laulun.

Lastenkodin yksi tyttö kysyi, miksen adoptoi heistä ketään ja vie Suomeen, joka on maailman paras paikka ja kauniskin vielä. Toinen ei uskonut, että meillä on vankiloita, koska ei niin hyvässä maassa voi tarvita sellaisia. Kolmas kysyi, voisiko se saada äitiyspakkauksen toimitettua tänne. 

Että arkea täällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti