torstai 5. maaliskuuta 2020

Helteessä, helteestä helteeseen

Palasin Suomesta Teneriffan kautta kuukauden mittaiselta lomalta takaisin helteiseen Recifeen. Olisin voinut olla poissa kauemminkin, on vaikea selittää, miten tämä kuumuus lamauttaa ja miten onnellista on herätä paksun peiton alta talviaamun viilentämässä huoneessa. 

Teneriffalla nautittiin perhehetkistä ja ihmeteltiin hiekkamyrksyä ja samalla viikolla sinne rantautunutta koronavirusta - tuntui että Teneriffa ylitti uutiskynnyksen joka päivä sen loman aikana myös suomaisessa mediassa. 

Nyt arki on alkanut taas rullata, aikaerosta toivuin nopeasti, mutta tähän kuumuuteen kestää taas hetki keholla tasaantua. Hikoilen niin että käyn kuudesti päivässä suihkussa, yölläkin, koska yölämpötilat eivät laske alle 32 celsiuksen sisällä. 

Tänään pidin mentorointisetin Yasminen kanssa ja kuulin viimeisimmät työkuulumiset, siellä on rankkaa ja paljon uutta opittavaa ja koulua työn ohella, mutta hienosti hän pärjää. Tiimikaverit on varanneet kalenterini täyteen tapaamisia, kuulumisten vaihtoa ja "kaiken oksentamista", niin kuin täällä aina sanotaan - sitä kun suolletaan ulos mitä kaikkea on tapahtunut ja mitä fiiliksiä siihen liittyy, kuukausi poissa on pitkä aika silloin kun arki on intensiivinen. 

Tälle viikolle on myös vielä kolmet synttärit ja yhdet häät tiedossa, juhlaa juhlan perään arjen vastapainoksi. Tässä välissä kun olin poissa, on ollut karnevaalit, Betanian 4-vuotissynttärit, meidän henkilökunnan virkistysviikonloppu ja ainakin kolme muuta juhlaa. Ensi viikolla avataan meidän uusi base ja isot juhlallisuudet on siinäkin tiedossa - huh ja hei taas. 

Että hei täältä tropiikista, kaikki hyvin, kaikki ennallaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti