perjantai 8. kesäkuuta 2018

Paluu arkeen

Se lakko muuten loppui. Meni pari päivää ja kaikki oli niin kuin ennenkin, enkä yhtään tiedä, saavutettiinko sillä mitään sen mullistavampaa. 

Recifen sairaaloissa alettiin taas tehdä leikkauksia. Bensaa tuli asemille yksi toisensa jälkeen, keittiön kaasusta on edelleen pulaa, mutta vähitellen sitäkin alkaa saada. Kaupoissa on hyllyt täynnä tavaraa eikä kukaan osta lihaa siinä pelossa, että se on sitä lakon aikana autoissa sulanutta ja uudelleen pakastettua ja myytyä tavaraa. Minulla on vieläkin sitä ostamaani kanaa ja tuolla hoitokoirallakin ruokaa.

Joku poika kuoli haihyökkäykseen toissapäivänä sillä samalla rannalla, missä se edellinen sai vakavia vammoja ihan äsken ja minä sain sähkölaskun maksettua, eikä tämän talon sähköaitaa ole vieläkään korjattu. 

Arki on palannut siis ihan normaaliksi melkein kuin noin vaan. 

Mun brasilia-väsymys jäi Rioon, jossa kävin viisi päivää vähän hengittämässä, jos nyt slummivierailujen suunnittelua voi sellaiseksi laskea. Ensi kerralla mennään sellaisiin slummeihin, joihin ei voi noin vaan mennä ilman poliisin taustatukea. Oon ehkä vähän lähetystyöntekijäistynyt, mutta musta se on vaan tosi siistiä ja innostavaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti